Danny Vera Vrouw

Er is een tijd geweest dat Danny Vera geen stuiver had maar nu kan hij riant leven van zijn optredens. Danny Vera en zijn vrouw Escha Tanihatu beleefden dit jaar een bijzondere kerst.


Danny Vera Deelt Fantastisch Babynieuws

Mijn vrouw en ik zitten hele dagen in onze kelder met onze oude mopshond Voor weinigen is 2020 een goed jaar maar Danny Vera 43 vormt de uitzondering.

Danny vera vrouw. Volgens de zanger heeft zijn grote liefde Escha een fikse bijdrage geleverd aan zijn succes. Danny Vera en zijn vrouw Escha verwachten na een lang traject hun eerste kindje. Beelden van de bruiloft.

Ad Mis het concert van Danny Vera niet en bestel nu direct uw tickets. Ad Mis het concert van Danny Vera niet en bestel nu direct uw tickets. Danny Vera en zijn vrouw Escha zijn gek op Curaçao.

De wereld kan wel een nieuwe Jezus gebruiken voegde hij eraan toe. Na de jaarwisseling reisden ze ook weer af naar het Caribische eiland waar ze lekker niets gingen doen alleen maar heerlijk uitrusten. Escha en Danny Vera gaven elkaar in 2013 het ja-woord.

Escha gaat vermoedelijk bevallen op Eerste Kerstdag. En ze plaatst behoorlijk smakelijke kiekjes online. De zanger en zijn zwangere vrouw pikken nog even de laatste zonnestralen mee op het strand en wat zien we daar.

Danny Vera en zijn vrouw Escha Tanihatu hebben een kerstkindje gekregen. Vera behoorde in die periode tevens tot de allereerste lichting studenten van de Rockacademie in Tilburg net als klasgenoot Jacqueline Govaert. Als dat geen echte liefde is.

De zanger die dit jaar voor het eerst de Top 2000 aanvoert met zijn nummer Rollercoaster noemt de geboorte van Lavie een kerstwonder. Danny Vera 43 en zijn vrouw zijn in verwachting van hun eerste kindje. De vrouw van Danny Vera.

Danny is nu even helemaal van mij aldus Escha. Getrouwd met Danny Vera. VIDEO - Danny Vera en zijn grote liefde Escha Tanihatu zijn zaterdag in het huwelijksbootje gestapt.

Dit bericht bekijken op Instagram. Escha Tanihuta werd bekend bij het voetbalpubliek door het programma Voetbal Inside waar ze als bardame actief was en waar haar man Danny Vera de huisgitarist wasDe muzikant verhuisde in 2018 mee met Derksen co naar Veronica Inside en ook de beeldschone Escha maakte gelukkig de overstapWekelijks kunnen kijkers van haar genieten op tv maar ook op Instagram valt. Kerstkindje De bevalling is op 25 december uitgerekend verklapte de 43-jarige zang.

De twee werden op 25 december namelijk voor het eerst ouders van dochtertje Lavie Vey Vera. Het stel dat we iedere maandag zien in Veronica Inside komt er geregeld. Het zou zomaar kunnen dat het meisje of jongetje geboren wordt op een feestdag.

N 1999 vormde Danny Vera zijn eerste band Till Dawn waarmee hij in 2000 de Zeeuwse Belofte Grote Prijs van Nederland won. Sinds hun trouwdag hebben ze geen avond zonder elkaar doorgebracht. Escha Tanihatu is dus een dame is echt hard aan het werk is.

Vrouw Danny Vera uitgerekend. Escha de vrouw van Danny Vera gaat vermoedelijk bevallen op eerste kerstdag. FOTO - Danny Vera en zijn vrouw Escha Tanihatu vieren vandaag dat ze twee jaar getrouwd zijn.

Zijn vrouw is namelijk de barvrouw bij Veronica Inside. De VI-zanger post op Instagram een foto van hun huwelijksdag waarop te. Het meisje draagt de naam Lavie Vey Vera en werd op Eerste Kerstdag geboren.

De vrouw van Danny Vera is echt oogverblindend mooi in een te kleine bikini. Het stel kan niet wachten tot het moment daar is en deelt vol verwachting alvast een kiekje met zn drietjes. De bevalling is op 25 december uitgerekend verklapte de 43-jarige zanger maandagavond in het programma Veronica Inside.

Op Instagram deelt de zanger nu de eerste foto van het kleintje. Danny Vera dolgelukkig met beeldschone Escha. Ook staat ze altijd klaar voor haar man Danny Vera om hem te helpen met mogelijke klussen.

Ze is niet op mijn geld afgekomen. Het is de 35-jarige Escha Tanihatu waar hij sinds 2013 mee getrouwd is. Dat maakte de zanger vanmiddag bekend op Instagram.

Auteur Gert Jan In 1999 vormde hij zijn eerste band Till Dawn waarmee hij in. Een bericht gedeeld door Escha Tanihatu Vera eschatanihatu. Dit is de bloedmooie vrouw van muzikant Danny Vera.

Het ziet er voor nu naar uit dat ze de filmwereld achter zich heeft gelaten en dat ze zich echt richt op het presenteren. De zanger en zijn vrouw zijn wekelijks te bewonderen in VI waar hij speelt in de huisband en zij achter de bar staat.


Danny Vera Werd Opgepakt Op Avond Van Eerste Zoen Met Escha Veronica Inside


Danny Vera Wordt Tijdens Kerst Vader Van Dochter Lavie Een Kerstwonder Hart Van Nederland


Aftellen Danny Vera Onthult Bijzondere Datum Waarop Zijn Zwangere Vrouw Is Uitgerekend


Danny Vera Openhartig Over Huwelijk Ze Kwam Niet Voor Mijn Geld Ditjes Datjes


Danny Vera Extra Bezorgd Om Zwangere Vrouw Het Traject Was Zwaar


Escha Tanihatu Vrouw Van Danny Vera En Bardame Bij Voetbal Inside Spelersvrouw Nl


Corona Crisis Small Gift For Danny Vera And Pregnant Woman World Today News


Viva La Vera 271 Wat Gebeurt Er Toch Allemaal Youtube


Danny Vera En Escha Tanihatu Getrouwd Foto Pzc Nl


Danny Vera And Escha Tanihatu Are Expecting Their First Child Teller Report


Danny Vera Wordt Na Vier Jaar Wachten Voor De Eerste Keer Vader Show Destentor Nl


Danny Vera Dolgelukkig Met Beeldschone Escha Ze Is Niet Op Mijn Geld Afgekomen Story


Vrouw Danny Vera Uitgerekend Op Bijzondere Dag Story


Na Vier Jaar Vruchtbaarheidsbehandelingen Maakt Corona Escha De Vrouw Van Danny Vera Zwanger


Danny Vera Bouwt Thuis Een Studio Door Corona En Maikel Harte Roept Zeeuwen Op Stink Uut Je Bek Foto Pzc Nl


Danny Vera Deelt Trots Foto Van Beginnende Babybuik Van Zijn Vrouw Linda Nl


Babybuikje Gespot Danny Vera Deelt Trotse Foto Van Zijn Zwangere Vrouw


Vrouw Danny Vera Over Moeite Met Zwanger Worden We Wilden Graag Een Kind Maar Niet Ten Koste Van Alles


Leuk Babynieuws Danny Vera En Zijn Vrouw Verwachten Eerste Kindje

0 Response to "Danny Vera Vrouw"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel